Notice: Undefined variable: PAGINA in /services/webpages/util/1/n/1nhcz3pey.mydomain.ro/masterclean.ro/public/categorie-pagini.php on line 45

  Notice: Undefined index: p in /services/webpages/util/1/n/1nhcz3pey.mydomain.ro/masterclean.ro/public/categorie-pagini.php on line 61
 • Curatenie parcari

  Curatenie parcari

  Serviciile pe care firma noastra le ofera pentru intretinerea spatiilor de parcare cuprind operatiuni specifice desfasurate in conformitate cu noile proceduri tehnice si tehnologii avansate, cu materiale, detergenti si tehnica performante, specifice acestei activitati.

 • Sablare industriala gheata carbonica Bucuresti

  Sablare cu gheata carbonica

  Sablarea cu gheata carbonica foloseste gheata moale uscata, accelerata la viteze supersonic, care creeaza mini-explozii pentru a indeparta materialelor nedorite de pe suprafata pe care dorim sa o cutatam.

 • Curatenie in spatii comerciale, in birouri si intretinere cladiri

  Curatenie in spatii comerciale

  Biroul sau cladirea dumneavoastra reprezinta una dintre cele mai mari investitii a afacerii pe care o administrati. Murdaria si efectele corozive si degradante ale mediului pot diminua durata de exploatare a unei proprietati.

 • Servicii curatenie in spatiile de locuit: apartamente sau vile Bucuresti

  Curatenie in spatiile de locuit: apartamente sau vile

  MasterClean va ofera servicii profesionale de curatenie in apartamente si vile. De multe ori stergerea prafului si batutul covoarelor nu satisfac in intregime dorinta de curatenie. Noi va oferim servicii cu aparatura si solutii profesionale.

 • Curatenie industriala Igienizari depozite si hale

  Igienizari depozite si hale

  Master Clean ofera igienizari depozite si hale efectuand: curatarea tavanelor, a grinzilor, a tubulaturii de aerisire, a corpurilor de iluminat, a pardoselilor si a peretilor in spatii de productie.

 • Curatenie dupa constructor

  Vom furniza toate consumabilele necesare, echipamentul de lucru si supravegherea necesara pentru realizarea curateniei dupa constructor. Materialele de curatat vor fi compatibile cu suprafata de curatat.

 • Administrare imobile ( property management )

  Obiectivul MASTER CLEAN este de a oferi clientilor si partenerilor de afaceri o satisfactie deplina, bazindu-se pe personalizarea ofertelor in functie de dorintele si necesitatile fiecarui beneficiar.

 • Servicii de dezinsectie, dezinfectie si deratizare

  Serviciile noastre sunt realizate de operatori calificati, absolventi ai cursurilor de pregatire profesionala in domeniu, cu substante si utilaje profesionale, conform standardelor si legislatiei in vigoare.

 • Curatare mochete, covoare si tapiterie

  MasterClean va ofera servicii de: curatare mochete, curatare covoare, curatare tapiterie prin samponare, injectie-extractie sau spalare cu spuma uscata.

 • Spalari si curatari de fatade

  Spalare si curatari de fatade

  Datorita structurii arhitecturale a cladirilor de astazi, nevoia de spalari sau curatari de fatade nu a fost nicicand mai mare. MasterClean va ofera si servicii de spalare de fatade la inaltime si a geamurilor de sticla.

 • Intretinerea pardoselilor

  Intretinerea pardoselilor

  O pardoseala bine intretinuta ofera o imagine clara si mareste durata de viata a proprietatii dumneavoastra. O inspectare regulata si un program de intretinere cu MasterClean va vor salva de la cheltuieli.

 • Dispensere si consumabile pentru toalete

  Va punem la dispozitie dispensere pentru sapun lichid, prosoape de hartie, hartie igienica, odorizante produse de diferite firme de resort. La cumpararea sau inchirierea de catre dvs. va asiguram montajul gratuit.
Servicii profesionale de curatenie Bucuresti Sunati acum la 021 210 87 53