Curatenie parcari

Curatenie parcari

Master Clean este o firma de curatenie profesionala infiintata in 1999, care ofera cliebtilor sai si servicii de intretinere parcari subterane si supraterane la preturi foarte avantajoase si cu o calitate deosebita.

Curatenie parcari

Serviciile pe care firma noastra le ofera pentru intretinerea spatiilor de parcare cuprind operatiuni specifice desfasurate in conformitate cu noile proceduri tehnice si tehnologii avansate, cu materiale, detergenti si tehnica performante, specifice acestei activitati.

Capacitatea companiei permite onorarea cererilor de servicii intr-un timp foarte scurt. Deviza Master Clean, in cadru colaborarii cu partenerii sai, este calitatea superioara a lucrarilor la preturi rezonabile.

Necesitatea intretinerii spatiilor de parcare de resedinta sau publice, prin curatenia profesionala de intretinere periodica, deriva din dorinta ca aspectul acestora sa fie placut si mediul sanatos pentru utilizatori.

Echipamentele si solutiile moderne folosite de firma noastra pot indeparta urmele si reziduurile de combustibil, uleiuri sau alte substante si in acelasi timp redau prospetimea aerului in aceste locatii.
Servicii profesionale de curatenie Bucuresti Sunati acum la 021 210 87 53