Skip links

Despre noi

make it shine

MasterClean este o companie specializata in servicii profesionale de curatenie pentru institutii, hoteluri, spitale, birouri, hale industriale, magazine, case particulare, etc.

Suntem o companie dinamica, mereu in cautarea imbunatatirii serviciilor oferite clientilor nostri. Noi va putem ajuta sa economisiti timp, efort si bani, punandu-va la dispozitie o gama variata de servicii prompte, rapide si serioase.

Angajatii nostri sunt instruiti pentru a pune in practica toate dorintele clientilor nostri si pentru a satisface toate cererile lor.

Clientii nostri reprezinta prioritatea noastra numarul 1. Cei ce colaboreaza cu noi au sansa de a experimenta un nivel diferit al prestarilor de servicii – grija fata de satisfacerea tuturor doleantelor beneficiarilor. Pentru ca NOUA NE PASA!

Anumite operatiuni de curatenie nici nu sunt la indemana oricui; de exemplu, spalatul exterior al geamurilor si al fatadelor la inaltime, spalarea mochetelor si a covoarelor etc., operatiuni ce necesita personal specializat si utilajele profesionale ale MasterClean.

Master Clean utilizeaza echipamente profesionale de ultima generatie, solutii si detergenti din import, biodegradabili si conformi cu normele Uniunii Europene, marca Henkel-Ecolab si Diversey Lever.

Echipele Master Clean isi desfasoara activitatea la cele mai inalte standarde profesionale. Angajatii nostri sunt dotati cu halate si salopete personalizate, cu ecusoane de identificare si sunt coordonati de supraveghetori care supervizeaza serviciile prestate si sunt in permanenta la dispozitia clientului pentru eventuale cerinte sau reclamatii.

Master Clean SRL are asigurare de raspundere civila pentru eventualele daune provocate involuntar de personalul nostru in incinta sediului dumneavoastra.

Pe langa sediile de birouri ale firmelor, toti cei ce detin sau administreaza hale, magazine, cabinete medicale si unitati spitalicesti, depozite, spatii de productie, locuinte etc. pot deveni clientii nostri.


De regula, serviciile de curatenie la sediul firmelor le asiguram pe baze contractuale. In general, un asemenea contract prevede curatenie de intretinere zilnica (golirea cosurilor, stergerea prafului, curatarea pardoselilor, dezinfectarea grupurilor sanitare) si o curatenie generala lunara (spalarea si eliminarea petelor si murdariilor rezistente de pe mochete si covoare, curatarea aparaturii de birou, curatarea peretilor, spalarea mecanica a pardoselilor cu refacerea stratului protector etc). Gama de servicii prestate de MasterClean si periodicitatea cu care acestea sint executate raman la latitudinea clientilor, contractele incheindu-se in consecinta.


Tarifele exacte ale MasterClean se stabilesc in functie de mai multi parametri, precum dimensiunea suprafetelor, necesarul de personal pentru efectuarea curateniei, frecventa cu care se intervine saptamanal, zona in care este situat imobilul, etc. In pret sint incluse costurile privind echipamentele de lucru, detergentii si solutiile folosite pentru curatenie si tratarea suprafetelor, consumabilele, uneltele, ustensilele si masinile utilizate, forta de munca necesara prestarilor de servicii si controlului acestora, deplasarea in Bucuresti si in zonele limitrofe, in limita a maximum 20 de kilometri.


Totodata, oferim si servicii de curatenie speciale, la cererea clientilor, chiar daca aceste servicii nu sint specificate in ofertele noastre. Sintem dispusi sa gasim solutii optime, personalizate, pentru fiecare solicitare a beneficiarilor nostri.

AVANTAJE OFERITE DE NOI

Prin externalizarea serviciilor de curatenie si cedarea problemelor activitatilor specifice firmei noastre, veti castiga un partener valoros, care va poate garanta efectuarea acestor servicii la parametri optimi, astfel incat dumneavoastra sa beneficiati de urmatoarele avantaje:

Toate problemele legate de personal cad in sarcina noastra: angajari, organizare, salarii, impozite, supraveghere, inlocuire in caz de boala sau concediu etc;

Learn more

Veti profita de toate avantajele unei dotari profesionale, fara a mai fi preocupati de investitii in ustensile, echipamente si utilaje profesionale, intretinerea, repararea si inlocuirea lor;

Learn more

Nu va mai intereseaza achizitia si stocarea consumabilelor (detergenti, dezinfectanti, saci de gunoi etc), precum si controlul asupra utilizarii eficiente a acestora;

Learn more

Prin serviciile de intretinere a plantelor si a spatiilor verzi, de dezinsectie si deratizare, de ridicare a gunoiului menajer si a deseurilor, de livrare de consumabile, Master Clean ofera o gama larga de operatiuni care, in mod normal, se asigura de mai multi furnizori, ceea ce implica o economie de timp si de costuri pentru societatea dumneavoastra.

Learn more

Prin curatenia de intretinere zilnica se va conserva mult mai bine investitia pe care ati facut-o in birouri, hale de productie, spatii de vanzare etc. Prin aspirarea zilnica a mochetei, spalarea linoleumului si a celorlalte suprafete dure se indeparteaza particulele de praf si nisip, care actoneaza ca o hartie abraziva asupra tuturor suprafetelor, deteriorandu-le.

Learn more

Pentru fiecare obiectiv in parte, Master Clean desemneaza un responsabil, care supravegheaza si monitorizeaza curatenia pentru a o mentine la un standard ridicat, iar orice nemultumire sau dorinta din partea dumneavoastra pot fi discutate cu acesta.

Learn more

Veti avea acces la servicii speciale ce nu pot fi executate decat de profesionisti (spalarea mochetei, polisharea linoleumului, a gresiei, marmurei, spalarea fatadelor si geamurilor exterioare etc);

Learn more
150+
Companii pentru cu care lucrăm
5
Premii și medalii
70+
angajați
12+
FacilitiesServicii

Cei aproape 100 de membri ai personalului nostru dedicat sunt gata să vă ajute.

DE ÎNCREDERE PENTRU MĂRCILE