Skip links

Curatare mochete, covoare si tapiterie

make it shine

Solicită o ofertă

  Pentru a evita înregistrările de tip spam, răspunde în casuța de mai jos cu răspunsul corect.

  Centru de apeluri gratuit:

  021 210 87 53

  Servicii

  Curatare covoare si tapiterie

  MasterClean va ofera servicii de: curatare mochete, curatare covoare, curatare tapiterie prin samponare, injectie-extractie sau spalare cu spuma uscata.

  Despre serviciu:

  In timpul aspirarii, nu este suficienta indepartarea pamantului uscat si a prafului. Particulele de sol uleios depozitate pe fibrele covorului pot cauza o graduala dar semnificativa estompare a culorilor; culoarea nu se pierde, dar este ascunsa sub o pelicula. Daca acest tip de sol este lasat sa se acumuleze, pur si simplu lipeste fibrele intre ele si incepe sa atraga si sa retina pamantul uscat. Acesta este motivul pentru care curatarea este atat de importanta cand se inregistreaza primele semne de decolorare: daca se permite ramanerea indelungata, particulele de sol devin elastice si dificil de indepartat.

  MasterClean foloseste diferite metode pentru spalarea mochetei, in functie de situatie, si anume: samponare, injectie-extractie sau spalare cu spuma uscata.

  Curatam canapele, scaune de toate dimensiunile si orice material. Putem oferi atat curatarea uscata, cat si cea umeda, metoda folosita depinzand de materialul pe care il curatam.