Skip links

Curatenie in spatii comerciale, in birouri si intretinere cladiri

make it shine

Solicită o ofertă

  Pentru a evita înregistrările de tip spam, răspunde în casuța de mai jos cu răspunsul corect.

  Centru de apeluri gratuit:

  021 210 87 53

  Servicii

  Curatenie spatii comerciale

  Biroul sau cladirea dumneavoastra reprezinta una dintre cele mai mari investitii a afacerii pe care o administrati. Murdaria si efectele corozive si degradante ale mediului pot diminua durata de exploatare a unei proprietati.

  Despre serviciu:

  Biroul sau cladirea dumneavoastra reprezinta una dintre cele mai mari investitii a afacerii pe care o administrati. Murdaria si efectele corozive si degradante ale mediului pot diminua durata de exploatare a unei proprietati. De exemplu, o mare parte din praf si murdarie este sub forma de particule tari. Cand aceste particule sunt lasate in mochete sau pe pardoseala, pot distruge suprafatele precum o hartie abraziva.

  Programul de curatenie de intretinere pus la punct de echipa MasterClean prevede o curatenie specifica, ce este conceputa pentru a indeplini cererea dumneavoastra si este detaliata zilnic, saptamanal si lunar. Ne asiguram ca toaleta dumneavoastra este curata in profunzime si suprafetele polishate de pardoseala vor straluci zilnic.

  Furnizam utilajele necesare, echipamentul si materialele.

  Contractul nostru de curatenie inseamna mult mai mult decat atat. Furnizam servicii complete pentru cladiri; nu este necesar sa sunati la o alta companie pentru fiecare serviciu - le putem face pe toate:

  spalarea ferestrelor si jaluzelelor;

  stergerea prafului de pe mobilier, stergerea birourilor cu lavete antipraf si solutii speciale;

  intretinerea oficiilor (bucatariilor) si spalarea veselei, daca este cazul;

  spalarea, dezinfectarea si odorizarea grupurilor sanitare;

  furnizarea de consumabile si dispensere pentru toalete;

  golirea cosurilor de gunoi, schimbarea sacilor menajeri, colectarea gunoiului si depozitarea acestuia in spatiile special amenajate;

  aspirarea prafului din mochete cu aspiratoare profesionale;

  curatarea mochetelor si a tapiteriilor;

  intretinerea suprafetelor de pardoseala;

  intretinerea instalatiilor electro-sanitare;

  spalarea, dezinfectarea si odorizarea grupurilor sanitare;

  dezinsectie, deratizare;

  intretinerea spatiilor verzi;

  intretinerea parcarilor;

  indepartarea zapezii.

  Serviciul de curatenie de intretinere se efectueaza zilnic, in functie de necesitatile impuse de fiecare spatiu si de dorinta clientului, iar curatenia este prestata de unul sau mai multi angajati Master Clean, intr-un interval orar stabilit de comun acord cu beneficiarul.

  Odata incheiat contractul pentru curatenia de intretinere va puteti concentra atentia asupra afacerii dumneavoastra, lasandu-ne noua grija curateniei si intretinerii sediului dumneavoastra.

  OBIECTIVUL NOSTRU: IMAGINEA DUMNEAVOASTRA !!!