Skip links

Intretinerea pardoselilor

make it shine

Solicită o ofertă

  Pentru a evita înregistrările de tip spam, răspunde în casuța de mai jos cu răspunsul corect.

  Centru de apeluri gratuit:

  021 210 87 53

  Servicii

  Intretinerea pardoselilor

  O pardoseala bine intretinuta ofera o imagine clara si mareste durata de viata a proprietatii dumneavoastra. O inspectare regulata si un program de intretinere cu MasterClean va vor salva de la cheltuieli.

  Despre serviciu:

  INTRETINEREA PARDOSELILOR INCLUSIV MARMURA, MOZAIC SI GRANIT

  O pardoseala bine intretinuta ofera o imagine clara si mareste durata de viata a proprietatii dumneavoastra. O inspectare regulata si un program de intretinere cu MasterClean va vor salva de la cheltuielile pentru repararea pardoselii deteriorate.

  Decaparea si ceruirea pardoselii:

  In cazul placilor ceramice neceruite, folosim o perie mecanica, pentru a realiza presiunea necesara curatarii in profunzime a placilor. Pentru suprafete ceruite , o combinatie intre o perie mecanica si un decapant chimic ne va permite sa indepartam toata ceara murdara de pe podea. Sunt aplicate apoi mai multe straturi de adeziv si, in final, se va aplica ceara potrivita pentru conditiile de uzura si se va lustrui pentru a realiza o suprafata de o stralucire superioara. Pardoselile ceruite au, de asemenea, nevoie de stergerea si re-ceruirea periodica, depinzand de trafic, si vom executa cu placere si aceste servicii.