Skip links

Servicii

make it shine

Servicii

Curatenie parcari

Serviciile pe care firma noastra le ofera pentru intretinerea spatiilor de parcare cuprind operatiuni specifice desfasurate in conformitate cu noile proceduri tehnice si tehnologii avansate, cu materiale, detergenti si tehnica performante, specifice acestei activitati.

Servicii

Curatenie industriala

Master Clean ofera igienizari depozite si hale efectuand: curatarea tavanelor, a grinzilor, a tubulaturii de aerisire, a corpurilor de iluminat, a pardoselilor si a peretilor in spatii de productie.

Servicii

Curatenie spatii comerciale

Biroul sau cladirea dumneavoastra reprezinta una dintre cele mai mari investitii a afacerii pe care o administrati. Murdaria si efectele corozive si degradante ale mediului pot diminua durata de exploatare a unei proprietati.

Servicii

Curatenie spatii de locuit

MasterClean va ofera servicii profesionale de curatenie in apartamente si vile. De multe ori stergerea prafului si batutul covoarelor nu satisfac in intregime dorinta de curatenie. Noi va oferim servicii cu aparatura si solutii profesionale.

Servicii

Dezinsectie, deratizare

Serviciile noastre sunt realizate de operatori calificati, absolventi ai cursurilor de pregatire profesionala in domeniu, cu substante si utilaje profesionale, conform standardelor si legislatiei in vigoare.

Servicii

Curatenie dupa constructor

Vom furniza toate consumabilele necesare, echipamentul de lucru si supravegherea necesara pentru realizarea curateniei dupa constructor. Materialele de curatat vor fi compatibile cu suprafata de curatat.

Servicii

Administrare imobile

Obiectivul MASTER CLEAN este de a oferi clientilor si partenerilor de afaceri o satisfactie deplina, bazindu-se pe personalizarea ofertelor in functie de dorintele si necesitatile fiecarui beneficiar.

Servicii

Spalari si curatari de fatade

Datorita structurii arhitecturale a cladirilor de astazi, nevoia de spalari sau curatari de fatade nu a fost nicicand mai mare. MasterClean va ofera si servicii de spalare de fatade la inaltime si a geamurilor de sticla.

Servicii

Curatare covoare si tapiterie

MasterClean va ofera servicii de: curatare mochete, curatare covoare, curatare tapiterie prin samponare, injectie-extractie sau spalare cu spuma uscata.

Servicii

Intretinerea pardoselilor

O pardoseala bine intretinuta ofera o imagine clara si mareste durata de viata a proprietatii dumneavoastra. O inspectare regulata si un program de intretinere cu MasterClean va vor salva de la cheltuieli.

Servicii

Consumabile pentru toalete

Va punem la dispozitie dispensere pentru sapun lichid, prosoape de hartie, hartie igienica, odorizante produse de diferite firme de resort. La cumpararea sau inchirierea de catre dvs. va asiguram montajul gratuit.